Het begin van een nieuwe manier van werken

Posted by on Jan 7, 2014 in Prestige Design | No Comments

Sinds ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Kunstacademie, ging ik opzoek naar een bedrijf waar alle creatieve takken samenwerkten. Na vier jaar kunstopleiding was ik me namelijk bewust geworden van het feit dat het onmogelijk is om in alle aspecten van het creatieve vak uit te blinken. Om een compleet product af te leveren dat past in deze tijd zijn samenwerkingen nodig.

Na een aardige zoektocht en ondertussen wat bijbanen, kwam ik steeds meer in contact met mensen binnen de creatieve industrie. Van Senior Designers tot studenten, van fotografen tot programmeurs. Allemaal hadden ze één ding met elkaar gemeen, namelijk het zoeken en waarderen van goede samenwerkingen.

Prestige Design werkt samen

Uit deze ontdekking is Prestige Design ontstaan. Onder de naam Prestige Design, ben ik, Joost Broeksteeg, eigenaar. Maar dit betekent niet dat ik alleen werk. Voor elke opdracht die er bij mij binnenkomt ontstaat er een kans tot samenwerken. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat alle elementen van de projecten met een hoge vakmanschap worden uitgevoerd. Zo lever ik, samen met mijn netwerk, een compleet en vakkundig eindproduct voor mijn klant.

Ik geloof er in dat dit de toekomst van de creatieve industrie is. Geen grote communicatiebureaus meer, maar specialistische creatieve individuen die per project met andere specialisten samenwerken. Zo ook bij Prestige Design: samenwerkingen met diverse specialismen zorgen gegarandeerd voor succes.